Bútorok készítése intézmények (óvodák, iskolák) és vállalkozások számára

Magánlakások berendezésén túl vállaljuk intézmények és vállalkozások bútorainak megtervezését és elkészítését, üzletberendezések, valamint irodaberendezések kialakítását.

Óvodai, iskolai bútorok készítése

A jól megtervezett, egyedileg készített bútorok sokat javíthatnak egy tanterem hangulatán, így a gyerekek is szívesebben töltik ott az idejüket.

Minden intézménynek megvannak a maga szükségletei. Egy óvodában például sok alacsony polcra van szükség, hogy a játékok könnyen elérhető helyen legyenek, egy iskolában pedig kell hely a gyerekek tanszereinek, továbbá szekrényekre és polcokra is szükség van a könyvek és eszközök elhelyezésére. Ezen kívül az ergonomikus székek és padok nagyban hozzájárulnak az egészséges testtartás kialakulásához.

Üzletberendezés

Az üzletberendezés az első dolog, amit egy ügyfél meglát, ezért fontos, hogy esztétikus és szépen kidolgozott legyen, valamint funkcionalitásával a lehető legjobban szolgálja ki a vevő igényeit. Kényelmes asztalok, jól hozzáférhető tárolópolcok, igényes, szép környezet; ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfelei elégedetten gondoljanak vissza üzletére vagy éttermére.

A megbeszélés során kialakított szempontok szerint elkészítjük a berendezés látványtervét és a hozzá tartozó árajánlatot.

Irodaberendezés

Az irodai dolgozók szinte egész napjukat az íróasztaluk előtt ülve töltik, ezért különösen fontos, hogy ergonomikus és kényelmes legyen a munkakörnyezetük.

Továbbá jelentősen növelhető a munka hatékonysága, ha úgy tervezzük meg a bútorokat, hogy könnyen hozzáférhető helyre kerüljenek az iratok és az irodai eszközök. Ezáltal nemcsak kényelmesebb, de sokkal gyorsabb is lesz az irodai munka.

Medu-Bútor Kft.

7090 Tamási, Szabadság u. 94.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 901 6686

Honlapunk működéséhez sütiket használunk, a böngészés folytatásával ezt elfogadja. További információ